fbpx
Masseur geeft een vrouw een gezichtsmassage om rimpels te verminderen

Ontspan en krijg weer een mooie natuurlijke glow op de huid met gezichtsmassage.
Een jonge gladde en strakke huid bevat stevig bindweefsel.
Veelvuldig dezelfde gezichtsspieren gebruiken zorgt ervoor dat de huid rimpelt. Na verloop van tijd wordt deze niet meer uit zichzelf glad. Het zelf herstellend vermogen van de ouder wordende huid wordt door een bindweefselmassage geholpen om weer fris en stralend te worden.Gezichtsmassage 30 minuten

De gezichtsmassage van 30 minuten bestaat uit een ontspannen gezichtsmassage.
De massage begint met het reinigen van de huid waarna het bindweefsel van wordt gemasseerd. Hierdoor verbetert de doorbloeding van de huid en herstructureren de cellen zich zodat er collageen en elastine aangemaakt worden. Deze stofjes zorgen ervoor dat de huid kan herstellen waardoor rimpels kunnen verminderen. De poriën worden gereinigd en dode huidcellen verdwijnen.

Vervolgens ga ik de huid cuppen. Hierbij ligt het accent op het verder verbeteren van de doorbloeding en het verhogen van de effectiviteit van de behandeling.

Een ontspannen gezichtsmassage volgt op de bindweefselmassage welke met name gericht is op de spieren waarmee eventuele spierspanning wordt weg genomen wordt. Waarna de huid opnieuw gereinigd wordt om de massageolie te verwijderen.

Op het gezicht wordt een voedende dagcrème aangebracht als afsluiting van de gezichtsmassage.


Gezichtsmassage 60 minuten

Bij de gezichtsmassage van 60 minuten wordt het gehele gezicht, de hals en het decolleté behandeld. De behandeling is gelijk aan de gezichtsmassage als hierboven beschreven behalve dat de hals en het decolleté ook mee genomen worden. Na de ontspanningsmassage wordt daarnaast nog een hydraterend masker aangebracht. Hierdoor herstelt de vochtbalans. Als afronding wordt een voedende dagcrème aangebracht.

Deze massage inclusief gezichtsmasker duurt 60 minuten.


De prijzen van de massages staan op de tarievenpagina.


Contra-indicatie

Er wordt geen cupping- of bindweefsel massage toegepast in de volgende situaties:

 • Hartklachten
 • Bloeduitstortingen
 • Te hoge of te lage bloeddruk
 • Diabetes
 • Open wonden en huidinfecties
 • Bij koorts en/of griep
 • Zwangerschap of borstvoedingsperiode
 • Couperose en Rosacea
 • Permanente fillers

  Lees hier meer over de contra-indicaties bij massage.