fbpx
Masseur geeft een vrouw een gezichtsmassage om rimpels te verminderen

Verminder rimpels en krijg weer een mooie natuurlijke glow op de huid met de Anti-Aging gezichtsmassage.
Een jonge gladde en strakke huid bevat stevig bindweefsel.
Veelvuldig dezelfde gezichtsspieren gebruiken zorgt ervoor dat de huid rimpelt. Na verloop van tijd wordt deze niet meer uit zichzelf glad. Het zelf herstellend vermogen van de ouder wordende huid wordt door een bindweefselmassage geholpen om weer fris en stralend te worden.Anti-Aging gezichtsmassage 1 zone

De Anti-Aging gezichtsmassage voor 1 zone kan bijvoorbeeld toegepast worden op het voorhoofd en rond de ogen, de onderkin met het decolleté, of de neus-lipplooi met de wangen. De massage begint met het reinigen van de huid waarna het bindweefsel van de betreffende zone wordt gemasseerd. Hierdoor verbetert de doorbloeding van de huid en herstructureren de cellen zich zodat er collageen en elastine aangemaakt worden. Deze stofjes zorgen ervoor dat de huid kan herstellen waardoor rimpels verminderen. De poriën worden gereinigd en dode huidcellen verdwijnen terwijl de onderkin verstevigd kan worden en littekens verminderen.

De rimpels in de probleemzone worden vervolgens gericht behandeld door middel van cupping. Hierbij ligt het accent op het verder verbeteren van de doorbloeding en het verhogen van de effectiviteit van de behandeling.

Een ontspannen gezichtsmassage volgt op de bindweefselmassage welke met name gericht is op de spieren waarmee eventuele spierspanning wordt weg genomen wordt. Waarna de huid opnieuw gereinigd wordt om de massageolie te verwijderen.

Op het gezicht wordt een voedende dagcrème aangebracht als afsluiting van de gezichtsmassage.

Deze massage duurt 30 minuten.


Anti-Aging gezichtsmassage

Bij de Anti-Aging gezichtsmassage wordt het gehele gezicht, de hals en het decolleté behandeld. De behandeling is gelijk aan de gezichtsmassage als hierboven beschreven behalve dat na de ontspanningsmassage nog een hydraterend masker aangebracht wordt. Hierdoor herstelt de vochtbalans. Als afronding wordt een voedende dagcrème aangebracht.

Deze massage inclusief gezichtsmasker duurt 60 minuten.

Voor en na foto's van de Anti-Aging massagesAnti-Aging gezichtsmassage kuur

De kuur bestaat uit 10 wekelijkse behandelingen. Na de 6e behandeling bekijken we het resultaat. Als je op dat moment tevreden bent kunnen de resterende massages gebruikt worden als herhalingsmassage om de resultaten te behouden.

Na de kuur volstaat een herhalingsmassage van 1 keer per 6 tot 8 weken.Kennismaken met de Anti-Aging gezichtsmassage

Om kennis te maken met deze massage kun je een éénmalige afspraak van 30 minuten maken. De massage is opgebouwd zoals bij 1 zone beschreven staat (dus inclusief cupping maar exclusief masker). Na deze massage kun je rustig bekijken of je verder wilt gaan gaan met de volledige gezichtsmassage kuur. Als je beslist om de hele kuur te gaan doen ontvang je de prijs van de kennismakingsmassage als korting.
De kennismakingsmassage wordt niet meegeteld als één van de 10 massages waaruit de kuur bestaat.

De prijzen van de massages staan op de tarievenpagina.


Contra-indicatie

Er wordt geen cupping- of bindweefsel massage toegepast in de volgende situaties:

 • Hartklachten
 • Bloeduitstortingen
 • Te hoge of te lage bloeddruk
 • Diabetes
 • Open wonden en huidinfecties
 • Bij koorts en/of griep
 • Zwangerschap of borstvoedingsperiode
 • Couperose en Rosacea
 • Permanente fillers

  Lees hier meer over de contra-indicaties bij massage.