fbpx

2022, een nieuw jaar… Nieuwe kansen… Frisse start… Nieuwe energie…
Helaas nog steeds met Corona in het vizier. Veel mensen ervaren toenemende werkdruk door aanhoudende drukte, ziekte en uitval.
Hierin is de zorg al vaak genoemd. Maar ook leerkrachten en andere beroepsgroepen merken de oplopende druk door de gevolgen van Corona.

Masseur geeft ontspannende rugmassage aan een vrouw

Ik wil graag een beetje energie en ontspanning teruggeven. Een klein stukje verlichting van stramme, pijnlijke spieren en vermoeidheid. Daarom wil ik dit jaar graag iedere maand 10 mensen een massage aanbieden.
Iedere maand zal ik een oproep plaatsen waarin je iemand kunt taggen uit een bepaalde beroepsgroep die volgens jou een massage van 30 minuten t.w.v. € 25,00 verdiend heeft. Wil je liever anoniem iemand voordragen dan kan dat via de app 06-30056016.
Met de eerste 10 mensen die genoemd zijn en die zelf reageren (via Facebook of WhatsApp) met de massage die zij graag zouden willen ontvangen neem ik contact op om een afspraak te maken.

Er kan uit de volgende massages gekozen worden:
Zorgmassage
– Fibromyalgiemassage
– Ontspanningsmassage
– Bindweefselmassage
– Gezichtsmassage (korte kennismakingsmassage)
– Afslankmassage (korte kennismakingsmassage)


We beginnen in januari met de beroepsgroep Zorgmedewerkers. Dit kunnen mensen zijn die in het ziekenhuis werken, maar ook thuiszorg, zorgcentra, GGZ, huisartsenpraktijk etc.
Gun jij iemand een ontspannende massage? Tag diegene dan onder dit bericht of stuur mij een berichtje via Whatsapp. Zoals hierboven beschreven nodig ik de eerste 10 mensen uit die op deze voordracht reageren met de massage die ze graag willen ontvangen.

Weet jij nog een beroepsgroep die ik ook zou kunnen uitnodigen? Ik hoor het graag!